Apparaten en accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Valentijnkoekjes met aardbei
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Canapé met ei
10min
Gestoomde marmercake
1u. 30min